promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Harvey Weinsteint még május végén tartóztatták le New Yorkban egy rendbeli nemi erőszak és egy rendbeli szexuális kényszerítés miatt.

A manhattani főügyész a hét elején azonban egy újabb szexuális bűncselekménnyel vádolta meg a bukott producert. A kibővített vádirat szerint Weinstein 2006. július 10-én orális szexre kényszerített egy nőt. Ismerve Weinstein erkölcsöt nem ismerő habitusát, várhatóan ezeket a vádakat is tagadni fogja.

A Miramax filmstúdió és a Weinstein-vállalat társalapítóját eddig több mint 70 nő vádolta meg nemi erőszakkal, szexuális zaklatással 2017 októbere óta, amikor a The New York Times és a The New Yorker amerikai napilapok feltárták a producer zaklatási ügyeit.

Úgy tűnik a hollywoodi nagykutya azonban nem félti annyira nagyon a bőrét. Nem elég, hogy az egymillió dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet (de legalább egy nyomkövető figyeli minden lépését), a korábban felhozott vádakban ártatlannak vallotta magát, ráadásul még az áldozatok szavahihetőségét is megkérdőjelezte. Pedig, ha a mogult bűnősnek találják, az akár életfogytiglan tartó börtönbüntetést is jelenthet.

De ne legyünk naivak. Weinstein nem fog bocsánatot kérni semmilyen esetért. Hisz nem ismeri az alázatot. Utolsó véréig harcolni fog, és ha kell egész Hollywoodról lerántja a leplet, és olyanokat fog az ügyvédje révén beidéztetni tanúnak, hogy igazolják az állításait, akikről ma még nem gondolnánk, hogy részt vennének egy ilyen színjátékban.

Hollywood egy része elkezdhet félni, mert ez az ügy nem megy majd olyan könnyen, mint azt sokan remélik.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás