promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy „poén”: Ariana Grande remekül választott vőlegényt
Borítókép:  canoe.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
2017. május 22-én egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát Ariana Grande koncertjét követően a Manchester Arenában. Huszonkét ember vesztette életét a támadásban, 140-en megsebesültek. A terrortámadás megrázta Nagy Britanniát, és mivel egy amerikai énekesnő fellépése után robbantotta fel magát az iszlamista szélsőséges, az Egyesült Államokban is komoly visszhangja lett a rettenetes tragédiának. Ha azóta el is felejtették esetleg, hogy mi történt tavaly: Ariana Grande vőlegénye mindenkit emlékeztetett a terrorra.

Pete Davidson fiatal, feltörekvő színész-komikus, a Saturday Night Live népszerű fellépője. A Mirror cikke szerint a humorista egyik Los Angeles-i műsorában menyasszonyát fényezve úgy fogalmazott, Grandénak tudnia kell, milyen híressé vált, hiszen Britney Spears koncertjén még sosem robbantottak bombát. Bár a „poén” tavaly ősszel hangzott el, a Mirror csak most számolt be az esetről.

Davidson szavai komoly felháborodást keltettek.
Undorító dolog terrortámadással viccelődni, aki ilyet tesz, annak nyilvánosan kell bocsánatot kérnie – fogalmazott egy 15 évesen a támadásban elhunyt kislány édesanyja – Nincs min viccelődni, nekünk minden nap újra és újra megszakad a szívünk. Különösen bosszantó, hogy egy híresség tett ilyet, ráadásul Ariana párja. Biztos vagyok benne, hogy őt is elborzasztották a vőlegénye szavai.

Különösen bizarrá teszi a történetet, hogy Davidson édesapja tűzoltóként dolgozott, és a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadások során vesztette életét. Ariana Grande nemrég vőlegénye apjára emlékezve magára tetoválta a férfi szolgálati sorszámát, amit a rajongók nagyszerű emberi gesztusként ünnepeltek.

A most nyilvánosságra került viccet egyelőre sem az énekesnő, sem Davidson nem kommentálta. A pár alig néhány napja látványos műsorral ünnepelte meg Grande 25. születésnapját New Yorkban.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás