promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges változatban jelent meg a Guns N' Roses klasszikusa
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A zenekar féktelen energiái már az 1985-ös megalakulásuk után nagy hatással voltak a Los Angeles-i rock színtérre. Az 1987-es Appetite For Destruction című lemezük rögtön meghozta a világhírt: azóta is a valaha legtöbb példányban eladott bemutatkozó albumként tartják számon, több mint 30 millió kelt el belőle világszerte.

Az Appetite-on szerepel többek között az azóta már rockhimnusszá vált „Sweet Child O’ Mine”, a „Welcome To The Jungle”, a „Nightrain” és a „Paradise City” is.

A Guns N’ Roses legendás albumának 30. évfordulójára egészen különleges újrakiadásokkal rukkolt elő a zenekar, a „GN’R Szent Grállal” kezdve a „simán” újrakevert változattal bezárólag. A CD-k mellett poszterekre, litográfiákra, kitűzőkre, gyűrűkre, lemosható tetoválásokra is szert tehetünk. Bár aki óriási fan, annak valószínűleg van valódi.

Mindegyik kiadványnak különlegessége, hogy az eredeti, analóg szalagok felvételeinek felújított változatát tartalmazzák, ritkaság-számba menő, eddig ki nem adott dalokkal kiegészülve.

Persze fizikai formátumban az igazi beszerezni és nem digitálisan, ugyanis a benne lévő relikviák fantasztikusan vannak összeállítva. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás