promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar lány hengerelt az America’s Got Talentben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az NBC tehetségkutatója óriási népszerűségnek örvend Amerikában. Ez azért is van így, mert nem csak énekelnek, amit már az amcsik is unnak kicsit, hanem tényleg vannak különleges előadások a műsorban. Ezek persze ha nem tudnak megújulni, nem menetelnek sokáig, de arra bőven jó, hogy az ember el tudja adni magát.

Vivinek ez többszörösen sikerült, főleg. hogy a zsűri arcára óriási szkeptikus döbbenet ült ki, amikor bejelentette a szombathelyi születésű lány, hogy ő bizony ugrókötelezni fog. A legnagyobb kritikus, az X-faktor és Got Talent kitalálója, Simon Cowell olyan arcot vág erre, mint aki legszívesebben felkötné magát.

Howie Mandel komukis megkérdezi, hogy szerinte ugrókötelezéssel nyerhet? Vivi erre visszavág, hogy persze, és ki ne szeretne nyerni 1 millió dollárt?

Természetesen amikor elkezdődik a produkció, az állak elkezdenek a földre potyogni. A zsűri nem tudta, hogy Vivien többszörös ugróköteles világbajnok, így valami egészen mást fog nekik tálalni sima ugrabugránál.

A bemutató láttán mind a 4 zsűri elájult, és négy igennel jutatták tovább Vivit, aki azt is elmesélte, hogy sokan kikezdték emiatt, és bohócnak nevezték, edzők és csapattársak is, de most megmutatta mire képes.

Ezzel persze sokakkal megismertette a stílust, mert a zenére ugrókötelezés ilyen formája már valóban művészet, és nagyon kemény sport is. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás