promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szomszédból jön Billy Idol előzenekara
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több mint egy évtized kihagyás után tér vissza Budapestre önálló koncertet adni a 80-as évek egyik legnagyobb punkrock bálványa, Billy Idol! Az ikonikus énekes július 2-án a Budapest Park színpadán lép majd fel az osztrák rock trió, a Kaiser Franz Josef társaságában!

A bécsi banda egy évvel ezelőtt, 2017. június 30-án jelentette meg legutóbbi, Make Rock Great Again című lemezét. Úgy látszik, a feltörekvő rockzenészek istensége a tenyerén hordozza a srácokat, ugyanis a Billy Idol-os lehetőséget megelőzően abban a megtiszteltetésben részesültek, hogy az AC/DC előzenekara lehetettek, de játszottak már a The BossHoss és a Daughtry előtt is.

A Led Zeppelin és Deep Purple hangzás nyomába eredő, koszos és őszinte rockzenét játszó Kaiser Franz Josef 2009-ben alakult, egy EP-vel és két albummal rendelkeznek, és két Amadeus Osztrák Zenei Díjjal is büszkélkedhetnek. Show Me How to Live című daluk május 18-án érkezett, egy dalszövegvideóval kézen fogva.

Tökéletesebb felvezetést szinte el se lehetne képzelni Billy Idol elé, aki még 60 felett is biztosan szétszedi majd a közönséget. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás