promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarol a Bukott birodalom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Európa szerencsés, mivel itt kezdték el vetíteni először a Jurassic World új részét, és már a többség meg is nézte. A mostani hétvégén 46.302 ember vett rá jegyet kicsiny hazánkban, az össznézőszám pedig 302.941-en áll. Ez 477 millió forintos bevételt jelent.

Az ezüstérmet az Ocean's 8 - Az évszázad átverése gyűjtötte be, ami most debütált. 42.758 néző ült be rá, és a többség elégedetlenül távozott. Nálunk fib írt róla kritikát, amit ide kattintva értek el. Természetesen ő sem volt tőle elragadtatva, ahogy a legtöbb kritikus is szánalmas próbálkozásnak tartotta az alkotást.

A bronzérmet nálunk a Felelsz vagy mersz nevezetű horror vitte el, ami szintén nem lett valami nagy szám, de hát horror, szóval sehol sem bukott meg, és itt is termeli a bevételeket.

Amerikában más a helyzet, ugyanis a 170 milliós költségvetésű Jurassic World 2 premierje még csak most indult hódító útjára. Természetesen nem kellett félteni, mivel a hétvégét 150 millió dolláros bevétellel nyitotta.

A hihetetlen család 2 ott viszont már fut, mi pedig csak július 5-étől láthatjuk a mozikban a kedvenc szuperhős-családunkat. A két Oscar-díjat nyert A hihetetlen család folytatását újfent Brad Bird rendezte, és már 350 milliós összbevételnél jár Amerikában. A hétvégét 80,9 millióval zárta, amivel ezüstérmes.

Az Ocean's 8 ott már egyre kevesebb embert érdekel, 11,7 milliós hétvégi bevétellel zárt, de azért a 100 milliót így is túllépte összbevételben, szóval bukni nem fog a 70 millióból összerakott csajos bagázs. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás