promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul Ákos rockkoncert sorozata
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Április 6-án lett 50 éves Ákos, aki ebből az alkalomból tavasszal akusztikus, színházi jellegű műsorral járta az országot. Ahogy már megszokhattuk, megpróbálta pályafutásának legjobb dalait egybesűríteni. Amikor mi Debrecenben jártunk az Ákos 50-en, az ülős koncert nem jött össze, mivel a közönség már a felénél nem bírt magával, és odaözönlött ugrálva a színpad elé. Valljuk be, voltak olyan dalok, amiket nem is lehetett ülve kibírni, olyan pörgést vittek fel a srácok a színpadra. Most Ákos olyan műsorral készül a fesztiválszezonra, ahol az ugrálós rajongóknak akar a kedvére tenni.

Ebben segít megújult zenekara is: Madarász Gábor gitáros is csatlakozik a nyári turnéhoz, aki már az Ákos 50 alatt is csiklandozta a gitárt. „Kvartettben zenélünk Bánfalvi Sanyi dobossal, Lepével, aki a szintetizátorok mellett basszusgitározik is, és Madival, a legendás gitárossal, akivel sok év után találtunk újra egymásra. Nagy slágerek, kötelező repertoárdarabok és meglepetések is lesznek a műsorban” – mondta Ákos a majd kétórás programról, amely amellett, hogy a rockosabb dalokra koncentrál, természetesen összes nagy slágerét felvonultatja egyfajta „best of” jelleggel.

Ákos rockosabb, jubileumi koncertműsora második állomása rögtön a siófoki PLÁZS lesz június 30-án, ahol különálló koncerttel készül a művész. Ákos mesélt is kicsit a balatoni kötődéséhez.

„Gyerekkoromban rengeteg nyarat töltöttem a Balatonnál. Felnőttként a főváros őrületéből próbáltam kiszakadni, és több mint húsz éve építettem egy vityillót az északi parton. Annak idején saját kezűleg hangszigeteltem a kisszobát, hogy stúdiózni is tudjak itt, de elsősorban a család, a gyerekeim élvezik a balatoni nyaralót. A látvány ledöbbentő, inkább aktképeket idéz az előttünk hullámzó hegy-völgy, mint tájképet. Rengeteg barátot szereztünk itt, a gyerekeim el se tudják képzelni a vakációt anélkül, hogy ide eljönnénk” – foglalta össze Ákos.

A nyári koncert turnén nagy slágerek mellett finom meglepetésdalokra is számíthat a közönség. Ákosék csak annyit jegyeztek meg, hogy nem lesz puha a műsor. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás