promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hozd el a mamát, de ne hozz plüssmacit, ne félj, nem kapsz fesztiválbacit!”
Borítókép:  Tárnai Márta, ordogkatlan.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A július végén induló Ördögkatlan fesztiválhoz készült egy kedvcsináló videó, amihez Háy János írt szöveget, ezt a 30Y frontembere megzenésítette, Mucsi Zoltán, Tompos Kátya, Scherer Péter, ifjabb Vidnyánszky Attila, Kovács Patrícia, Szikszai Rémusz, Színész Bob és a Quimbys Kiss Tibi pedig videóra mondta. 

Július 31. és augusztus 4. között négy településen – Kisharsány, Nagyharsány, Beremend és Villánykövesden – színházi, irodalmi és könnyűzenei programok várják azokat, akik szeretik az emberléptékű fesztiválokat.

Az elmúlt ötven év legnagyobb slágereit Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Jordán Adél, Gryllus Dorka és Simon Kornél sajátos tolmácsolásában hallgathatjuk újra, de fellép majd az Anima Sound System, a Quimby, a Budapest Bar, a Kiscsillag és a Singas projekt is. 

Itt tartja első önálló bemutatóját az ifjabb Vidnyánszky Attila és Vecsei H. Miklós vezette Sztalker Csoport, akik William Faulkner „Míg fekszem kiterítve” szövegét állítják színpadra, de látható lesz még a budapesti Katona József Színház művészének, Takátsy Péternek Miskin herceg című monodrámája és a Thália Színház Kean, a színész című sikerdarabja is.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás