promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 25 éves Scooter is fellép a Campus Fesztiválon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A debreceni Campusig már kevesebb mint egy hónap van hátra, ugyanis július 18-án beindul az őrület, ami egészen 22-e vasárnapig tart. A külföldi nagy nevek között már biztosan ott volt a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya, Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik. A négynapos rendezvény legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz.

A külföldi hírességek műsora most kiegészül H.P. Baxxter csapatával is, aki még mindig nem akar megöregedni. Hiába valamennyire feldolgozás csapatról beszélünk, a Scooter nagyon is sokat formálta a zenei életet. A rave korszaktól kezdve a trancig mindenbe belekóstoltak, és egy igazi populáris elektronikus zenekar lettek, akikre mindig jó bulizni.

A Scooter több mint 30 millió eladott albumával, 80 arany- és platinalemezével, valamint 23 Top 10-es slágerével az egyik legsikeresebb formáció hazájában, azaz Németországban. A 100% Scooter - 25 Years Wild & Wicked elnevezésű turnéjuk július 20-án Debrecent is eléri. Amúgy a csapat imádja Magyarországot és nagyon sokat lépnek fel itt, ami kell is a masszív rajongó táboruk miatt.

A csapat a legsikeresebb akkor volt, amikor még Rick J. Jordan felelt a zenei alapokért, sőt olykor a vokálért is. Jordan utolsó fellépése a bandával 2014. január 24-én volt Hamburgban. Itt már a magánéletére akart koncentrálni a kislánya miatt, és már kezdett kiégni is egy kicsit, mivel az akkori albumok már nem voltak olyan sikeresek. Akárhogy is alakult át a banda, amíg H.P. Baxxter a színpadon van, addig mindig Scooter lesz a Scooter, és a koncin 25 év legjobb dalait fogják elővenni, klasszikusoktól kezdve a modern átdolgozásokig. Minket még mindig kiráz egy-két számtól a hideg, de a lenti minimixel lehet majd nosztalgiázni kicsit.

A Campuson kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is. A magyar nagy nevek közül itt lesz még Majka & Curtis, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a Szabó Balázs Bandája, a Akkezdet Phiai és a Brains, de rekordszámú, több mint 200 hazai koncert várható, aki a hazai ”ízeket” hangokat szereti. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás