promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új albummal támad Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Guns N’ Roses legendás gitárosa és Myles Kennedy 2009-ben kezdtek el együtt dolgozni. Slash szólóban már kiadott egy albumot 2010-ben, ezután jött az állandó projekt Myles Kennedyvel. A 2012-es Apocalyptic Loveon már nem váltakoztak a zenészek, tehát a Myles Kennedy and the Conspirators-szal vették fel az egészet.

A harmadik szóló lemez 2014. szeptember 16-án jelent meg World on Fire címmel. Tavaly már lehetett hallani pletykákat arról, hogy új albumra készül a zenekar, most pedig hivatalosan is bejelentették a megjelenési dátumot, ami szeptember 21-e lesz.

„Izgatott vagyok az új anyag miatt, amit összeraktunk, vannak nagyon menő nótáink és adott a hatalmas élő feeling is. Most már nyolc éve dolgozom együtt Myles-szal, Brenttel és Toddal. Remek utunk volt eddig is, zenekarként pedig egyre csak jobbak leszünk, és ez hatalmas. A World On Fire turné óta már Frank is velünk van, és úgy érzem, hogy sikerült elcsípnünk egy óriási, kreatív hullámot, ami egyértelműen megmutatkozik majd az új albumon is.”

Slash és Myles mellett továbbra is Brent Fitz dobol, Todd Kerns basszerozik és Frank Sidoris gitározik. Az albumot először Amerikában turnéztatják meg, Európába pedig tervezetten 2019-ben látogatnak el.

Az Apocalyptic Loveot az Arénában, még a World On Firet anno a VOLT Fesztiválon mutatta be a brigád, szóval lehet reménykedni, hogy most is jönnek majd Magyarországra. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás