promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon a Creed 2 is megüti majd a szintet?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 2015-ös Creed: Apollo fia óriási siker lett, a kritikusoknak és a közönségnek is bejött, ami nagy szó volt ennyi Rocky film után. A 35 millióból forgatott alkotás világszinten 173 millió dollárt hozott, így biztosnak tűnt egy folytatás, ami remélhetőleg tartani fogja a szintet.

A készítők elővették a „történelem ismételje meg magát” szálat, ugyanis Drago (Dolph Lundgren) fia csap össze Creed fiával. A Rocky IV-et nem csípte annyira a kritikus közeg, de már akkor egyértelmű volt, hogy a közönségnek készült. A filmben Ivan Drago karaktere szinte kultikussá vált. Ennél szívtelenebbül nem is nagyon lehet bokszolót ábrázolni a vásznon. A közönségnek miért jött be annyira a mozi? Mert az események miatt az egész átmegy egy bosszúfilmbe, ahol alig várják, hogy Rocky elpüfölje Dragot, aki (talán már ide se kell írnom, hogy SPOILER) megöli Apollo Creedet a ringben.

Már csak azért is nincs SPOILER, mivel Sylvester Stallone is felidézi az előzetesben a történteteket. Még túl sok mindent nem kapunk az első ízelítőben, és arra is kíváncsiak vagyunk, milyen csavart akarnak belevinni a filmbe, mert egy Creed vs. Drago találkozó még nem lesz elég, hogy hűházzon a nézősereg.

Michael B. Jordant természetesen ismét Creed szerepében láthatjuk, ellenfelét pedig Florian Munteanu alakítja majd. Az alkotásban szerepel Tessa Thompson, Wood Harris és Phylicia Rashad is.

A még ismeretlen nevű Steven Caple Jr. rendezte film november 21-én debütál az Egyesült Államokban, és az IMDb szerint nálunk is bemutatják november 29-én. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás