promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott SuperStereo legújabb dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Laskai Viktor és Darabos Dávid az egykori SuperStereo színeiben már alkottak nagyot, hiszen nekik köszönhetjük a „Bent a neved” című szerzeményt, ami anno csak úgy ömlött a rádióból. A srácok az óriási siker ellenére 2016-ban úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják zenei pályájukat. Ezt követően Viktor szólókarrierjére kezdett koncentrálni és olyan előadókkal állt össze egy-egy kollaborációra mint Meszka a Punnany Massifból („Visz az út"),  Dér Heni  („A sorsunk összeér”), legutóbbi megjelenése pedig az aranyhangú Kollányi Zsuzsival egészült ki „Az igazi te voltál” címmel.

„Hosszabb szünet után ismét Darabos „Dé” Dávidot kértem fel egy közös dal erejéig, akivel már korábban egy lemeznyi anyagot készítettem, amelyet a turnénk során adtunk elő. A jövőben folytatom azt, amit már egy ideje elkezdtem: minden dalomhoz a hozzáillő hangot és előadót keresem. Örülök, hogy előadóként is megmutathatom magam, mert itthon kissé nehezen értelmezik azt a fajta dj/producer megközelítést, amit képviselek, és így talán egyszerűbb lesz a nagyközönség számára megérteni, ki is az a SuperStereo” – mesélte Viktor.

„Nem volt könnyű feldolgoznom a hirtelen jött sikert, legjobbnak láttam átmenetileg kilépni a nyilvánosság nyomása alól – mondta Dé az újrakezdésről. – Két év után, idén januárban láttam elérkezettnek az időt, hogy visszatérjek és szólókarrierbe kezdjek, amihez Viktor is felajánlotta a segítségét. A dal első hallásra működött mindkettőnk fejében, és úgy döntöttünk, hogy az MC szerepet Viktor tölti be, így született a SuperStereo feat. Dé kollaboráció.”

A „Vakvilág” zeneileg leginkább a reggaeton-moombahton stílusra hajaz, pont ezért érezhetjük benne ezt a latinos lüktetést. De nem is mondunk többet, vessétek bele magatok a nyár egyik tényleg rádióbarát slágerébe. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás