promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Önmagukat remixelték Péterfy Boriék
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Vigyázz, Farkas! című újragondolt sanzon-nu-disco sláger /Az albumon ezt Vigyázz című dalként találjuk meg./ már a koncertek programjába is bekerült. A Fonogram-díj jelölt Péterfy Bori & Love Band tavaly jelentette meg fennállásának 10. évét ünneplő albumát.

Az új stúdióalbum merőben más oldalát mutatja be a zenekarnak: szakítva a korábbi rock and roll vonallal a banda az elektro-pop felé vette az irányt és most minden eddiginél dögösebb felvételekkel jelentkeztek. A közönségnek bejött az új stílus, mivel a csapat továbbra is maradt az underground kategóriában.

A banda belevaló frontembere színészként is otthonosan mozog a színpadon. Bori a világhírű Krétakör színtársulat tagjaként egész Európát bejárta, és alakításáért a francia kulturminisztertől kapott névre szóló, elismerő levelet. Színjátszó tehetségét fantasztikusan viszi bele zenekari fellépéseibe, melyek elképesztően izgalmasak, energiával telítettek.

Legközelebb június 16-án szombaton, a 6. Tatabányai Sörfesztiválon csíphetitek el a Bori és Tövisházi Ambrus vezette bandát. A további fellépésekért érdemes figyelni a csapat Facebook oldalát. Anno mi is egy jót interjúztunk Péterfy Borival, ezt pedig ide kattintva érhetitek el. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás