Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kijött az első előzetes a Disney következő nagy dobásához

Kijött az első előzetes a Disney következő nagy dobásához

Zene, Film & Kultúra

Kijött az első előzetes a Disney következő nagy dobásához

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:25
A Disney nem viccelt, valóban leporolja klasszikus rajzfilmjeit, nem is akárhogy: élőszereplős verzióban frissítik fel a legnagyobb sikereiket. Jövő márciusban az óriásfülű elefánt, Dumbo érkezik a mozikba, amihez ma jött ki az első előzetes.

Az újragondolt történet középpontjában egy egykori cirkuszi csillag áll, aki a háborúból visszatérve a nagy sátor varázslatos világába, egy csőd szélén táncoló társulatot talál. Első feladatául egy hatalmas fülekkel született kiselefántot bíznak rá, aki az előadások fontos tartozéka: rajta nevet leginkább a közönség. Az alkotók, a trailer alapján persze ragaszkodnak az eredeti rajzfilmes történethez, vagyis Dumbo nem sokáig marad a mulatság tárgya, a kacagást hamar a tátok szájak csöndje váltja fel, ahogy az elefánt átszeli a cirkuszi sátor egét.

A rendezést az első Batman, az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár alkotójára, Tim Burtonre bízták, míg a főszerepet az Erőszakik, A fülke és az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmek sztárja, Colin Farrel játssza majd, mellette Alan Arkin, Eva Green, Michael Keaton és Danny DeVito is felbukkan, és persze maga a hős kiselefánt, Dumbo.

Az élőszereplős filmek sorában a Dumbót várhatóan Az oroszlánkirály, az Aladdin és a Mulan követi majd.

(fib)