promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végleg búcsúztak Aviciitől
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Tim Bergling néven született zenészt, akit a világ legjobb DJ-i között tartottak számon, április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt.

Az ománi rendőrség nem talált gyanús körülményt halálával kapcsolatban, de a halál okát a család kérésére nem tárták a nyilvánosság elé.

Később a család által közzétett nyílt levél azt sugallta, hogy Avicii öngyilkos lett. Itt leírták, hogy a művész sokat küzdött a gondolataival az értelemről, életről és boldogságról. Egyszerűen nem bírta tovább és békére akart lelni.

Aviciit törékeny és érzékeny lelkű zenésznek nevezi a család, aki nagyon sok kérdésre kereste a választ. Hiába szerette a rajongóit, nem bírta a reflektorfényt. „Tim nem illett abba a zeneipari, üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát.”

Két évvel ezelőtt jelentette be, hogy egészségi okokból felhagy a turnézással. Tim Bergling a világ legjobban kereső DJ-je volt, de az éjszakai élet kifogott rajta, és a felmerülő alkoholproblémái is. Akut hasnyálmirigy-gyulladása volt, illetve 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét is, szóval elkerülhetetlen volt a visszavonulása.

A szertartás után a világörökségi listán szereplő stockholmi Skogskyrkogarden temetőben temették el. Halála után mi is a legjobb zenéivel emlékeztünk meg róla, amit ide kattintva értek el. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás