promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott Wolf Kati legújabb dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az igazán egyedi hangú énekesnő nevét a 2010-es X-Faktorban ismerte meg a nagyközönség, habár már 30 évvel ezelőtt az egész ország hallhatta, ugyanis ő énekelte gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmjének, a Vuknak a főcímdalát. 2011-ben Kati képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon „Szerelem, miért múlsz?” című dalával, ami azonnal a magyar rádiós toplisták élére tört, de a track angol verziója az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Belgiumban is sokat pörgött.

Kati új száma is kifejezetten slágergyanús. A felvételen olyan sztárszerzők dolgoztak, mint az Attila-díjas költő, Kemény István tehetséges lánya, Kemény Zsófi, vagy az Artisjus-díjas Szűcs Norbert, akinek egy korábbi szerzeménye a New York-i Divathét keretein belül debütált. Az „Itt vagy” elképesztően dallamosra sikerült, elektronikus alapja a nyári esték szabadságát idézi, Kati összetéveszthetetlen hangja pedig még egyedibbé teszi a dalt.

A VIVA Comet-, Szenes István- és Gundel művészeti díjas énekesnő az elmúlt időszakban olyan slágereket jelentetett meg, mint a „Válasz”, a „Szabadnak lenni”, az „Utazás”, a „Ne engedj el”, a „Hívjuk elő”, és az abszolút rádiókedvenc „Vár a holnap”.

Legutóbb a Nagy Duett című műsorban hallhattuk gyönyörű hangját az olimpikon vízilabdázó, Fodor Rajmund párjaként. Most viszont jöjjön a legújabb mű, az Itt vagy. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás