promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beindult a Watchmen sorozat forgatása
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Alan Moore képregénye egy alternatív valóságban játszódik a 80-as években, ahol a szuperhősök tevékenységét betiltották és kirekesztették őket. A Watchmen sztorija rendkívül sok szálon mozog, és briliáns karakterek vannak benne, így tényleg jó sorozatot lehet belőle készíteni.

A többség először félt, amikor meglátták a Lost egyik alkotójának, Damon Lindelofnak a nevét. Azonban ez tényleg felesleges aggodalom, ugyanis a szintén HBO-s ”A hátrahagyottak” című szériájával már bizonyította, hogy ha szabad kezet kap, akkor igen is őrületesen jó dolgokat tud letenni az asztalra.

Lindelof anno egy öt oldalas levelet írt a rajongóknak, amiben leszögezi, hogy egyáltalán nem akarja felforgatni a Watchmen világát. A legérdekesebb változtatása, hogy a történetet a jelen korba helyezi át. Szerinte tekinthetjük ezt egy remixnek is, új karakterekkel fűszerezve.

Amire a leginkább kíváncsiak vagyunk, hogy Lindelof készül-e visszahozni Doktor Manhattant, a Watchmen egyik kultikus karakterét, akivel később még Superman is összecsap a DC univerzumában.

A Variety anno nyilvánosságra hozta a hat biztos főszereplő nevét: Regina King (A hátrahagyottak), Don Johnson (Miami Vice), Tim Blake Nelson (Ó, testvér, merre visz az utad?), az Oscar-díjas Louis Gossett Jr. (Garni-zóna), Adelaide Clemens (A nagy Gatsby) és Andrew Howard (Csúcshatás).

Ezzel az HBO is ki akarja bővíteni a repertoárját, ugyanis nem gondoltuk volna, hogy egyszer szuperhős sorozatot fogunk kapni tőlük. De ez is bizonyítja, hogy bíznak Lindelofban, aki amúgy az első epizód rendezését is elvállalta, szóval az elején 100%-osan ő irányítja a csapatot. Meglátjuk a csatorna mikorra tervezik a premiert.

A Watchmen sorozatnak mindenesetre Zack Snyder 2009-es filmjével is fel kell vennie a versenyt, amit az egyik legjobb képregény adaptációnak tartanak. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás