promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Transformers mozi, Michael Bay nélkül
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha Bay valamihez ért, az a látvány, és igazából a Transformers univerzum nem is nagyon szólt másról, főleg már a vége felé. Minimális, mindenki számára érthető történet, miközben városokat rombolnak le az orrunk előtt.

Bay négy Transformers filmet dirigált le, a 2014-es ”A kihalás koránál” pedig a többség már érezte, hogy mindent kimaxoltak, amit a ki lehetett a sztoriból. De hát miért is lőnének le egy olyan franchiset, ami irdatlan pénzeket hoz? Látvány film mindig kell a nézőknek, és tényleg nagyon rossznak kell lennie ahhoz, hogy megbukjon.

A mostani résznél tehát Bay átadta a stafétát Travis Knightnak, aki igazából animátor, és egy filmet rendezett eddig, ami a Kubo és a varázshúrok volt. Hát, csak tud valamit a filmezésről is, ha ezt így összehozta. A forgatókönyvet Christina Hodsonre bízták, aki még nagyon friss név Hollywoodban. Gyakorlatilag az Öldöklő szerelem és a Bezárva fűződik a nevéhez. Ha nem ismerős a két film címe, az azért van, mert egyik se lett valami nagy szám.

A spinoff 1987-be megy vissza, szóval körülbelül 20 évvel játszódik az eredeti Transformers film előtt. Bumblebee, vagyis Űrdongó itt cuki bogárhátú, és egy tinédzser (Charlie Watson) talál majd rá. A történet szóval nagyjából a szokásos: megveszem a kocsit, kiderül hogy robot, barátok leszünk, konfliktus, harc. Na de még is az előzetes megnézése után olyan érzése van az embernek, hogy ez a film az alap mellett valami többet fog adni. Decemberben kiderül, mivel karácsony előtt kerül a mozikba. Amúgy az előzetes végén van egy poén, ne hagyjuk ki. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás