promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a hétvégét a Solo, de még mindig nem teljesít jól
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Solo 250 millió dollárból készült, és a Zsivány Egyes ezt már csak Amerikában visszahozta volna, ugyanis két hét után 286 millió dolláros (79 milliárd forintos) bevételnél tartott. A Solo a mostani hétvégén 29,2 milliót gyűjtött, és ezzel 148,8 milliós bevételnél tart Amerikában.

A nemzetközi piacon 30,3 milliót tudott zsebre vágni, amivel 264 millió dollárt (72,8 milliárd forintot) keresett világszinten. A kritikák többsége átlagos kalandfilmnek állította be az ifjú Han Solot bemutató mozit, és ezzel a fanok többsége is egyetértett.

A lényeg az, hogy nem tudott olyan pluszt adni, ami tömegeket csábítana be a moziba. Sok szakértő szerint azzal is nagyot buktak, hogy felborították a decemberi premiert. Valószínűleg már semmi sem fogja megmenteni attól, hogy a leggyengébben muzsikáló Star Wars epizód legyen. A film a héten amúgy is biztosan elköszön az első helytől, mivel érkezik a Jurassic World: Bukott birodalom.

Az ezüstérmes helyet szépen uralja a Deadpool második felvonása. Most is 23,3 milliót hozott a konyhára és Amerikában már 250 millió felett jár. Világszinten nemsokára átlépi a 600 milliót és jelenleg is a harmadik helyen áll a bevétel listán a Fekete Párduc után.

A toplista további helyezettjei: a Sodródás 11,2 millió dollárral (3 milliárd forinttal), a Bosszúállók: Végtelen háború 10,4 millió dollárral (2,8 milliárd forinttal) és a Könyvklub 6,8 millió dollárral (1,9 milliárd forinttal).

Közben a Bosszúállók: Végtelen háborút 35 millió dollár választja el a 2 milliárdos határtól. A 2 milliárdos klubban csak 3 film szerepel: Titanic, Avatar, Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő. Hát, nagyon úgy néz ki, hogy ez a szám nemsokára négyre fog nőni. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás