promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Imádod a retro zenét? Akkor irány a Deja Vu Fesztivál!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Most csütörtökön indul a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn. A Tisza-parton három napon át az 1990-es és 2000-es évek zenei kedvencei kapják meg a főszerepet. A három helyszín mellett lesz egy street food utca is, aki megéhezne a retro őrületben.

Na de ettől fontosabb, hogy kikre lehet majd bulizni? A nagyszínpadon olyan külföldi retro nevek kaptak helyet, mint SNAP feat Turbo B., a Groove Coverage, Mr. President, a Captain Hollywood Project, a Real McCoy, a Fragma, a MAXX feat Linda Meek, az E-Rotic és a Pharao. Ez bizony egy rendkívül impozáns és színes névsor, ha a klasszikus slágereket nézzük.

Természetesen nincsen retro magyarok nélkül: jön a Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, a V-Tech, a Happy Gang, az UFO, a Splash, a Groovehouse, Erős vs. Spigiboy és a fesztivál kedvéért újra egy színpadra lépő két Soho Party-tag, Náksi Attila és Betty Love, csak hogy az éjjel soha ne érjen véget.

A szervezők készülnek egy classic house színpaddal is, ahol a francia dance mágus Pakito is fellép majd. A magyar DJ-k közül Bárány, Peat Jr & Fernando, Kühl és Spy the Ghost pörgetik majd a lemezeket. Külön ki kell emelni, hogy Sterbinszky egy klasszikus trance szettel készül majd. (Torony)

dejavuprogram18
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás