promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatosan védik a Trónok harca záró évadának fordulatait
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az HBO szívott már eleget a Trónok harcával, mert tényleg minden megtörtént velük. A legnagyobb botrány az volt, amikor előre kikerült egy csomó rész a netre még bemutatás előtt. A rajongókat természetesen nem érdekelte, hogy rossz a minőség, bedarálták mind a négy részt anno. Pedig akkor a csatorna még arra is figyelt, hogy 170 országban egyszerre legyen a premier.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys elárulta, hogy több befejezést forgatnak, így ha ki is szivárog majd valami, akkor sem lehet tudni, tényleg az lesz-e a sorozat vége. Természetesen így még a színészek sem tudják mely jelenetekből fognak összeállni a széria záró képsorai.

Nikolaj Coster-Waldau, aki Jaime Lanistert játssza, a mostani forgatókönyveket a Mission: Impossible önmegsemmisítő üzeneteihez hasonlította. Amint leforgattak egy részt, vagy egy jelenetet, a forgatókönyv már el is tűnt mindenhonnan. Valószínűleg azonnal meg is semmisítették.

A rajongóknak 2018 egy ínséges év, ha a Trónok harcáról van szó. Az befejező évad csak 2019-ben érkezik, és bár csak 6 részes lesz, de bővítik a műsoridőt, és egy epizód 70-90 percet tesz majd ki. A büdzsét is növelték: anno 10-14 milliót szántak egy részre, ez most minden epizódnál 15 millióra növekszik. Például az HBO másik látványos sorozata, a Westworld is 10 millióból gazdálkodik részenként.

A készítők már felcsigáztak mindenkit, ugyanis bejelentették a fanoknak, hogy készüljenek fel a lehető legdurvább évadra. George R.R. Martin már nem csigáz senkit, ugyanis valószínűleg csak a sorozat után fut be a hatodik regénye, de mint tudjuk, itt már több ígérgetés volt, mint égen a csillag.

Akinek hiánya van, az csapjon le a Trónok harca animációs előzményére, amit a 7. évad Blu-Ray és DVD-kiadásához készítettek. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás