promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beerősített külföldi előadókkal az EFOTT
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Idén számos újítással is készülnek, többek közt felállítják a fesztiválok történetének egyik legkisebb arénáját is: a 3-szor 3 méteres helyszínen egy jukebox segítségével bárki a "saját szupersztárja lehet és egy egész arénát tölthet be" - mondta Maszlavér Gábor.

A 43. EFOTT-on debütál egy új fesztiválkártya is, amelyről nem lesz kötelező visszaváltani a pénzt, hanem azt, egy rövid regisztráció után paypass kártyaként bárhol lehet majd használni. Mindemellett elérhető lesz az az applikáció is, amelyet egyetemisták fejlesztettek kifejezetten a fesztiválozóknak. Az alkalmazás segít majd többek között az étkezési lehetőségek keresésében, lehet rajta keresztül programot ajánlani és csetelni is.

A brit John Newman és Jessie J, az ausztrál Dub FX, a belga Lost Frequencies és az idei rock felhozatalt vezető dán Volbeat mellett persze nem maradhatnak el a magyar nagynevek sem. Itt lesz a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello, Majka&Curtis, a Brains, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+ vagy a Kowalsky meg a Vega is. A külföldi elektronikus előadókból is kapunk még pár ilusztris nevet, érkezik például a Dada Life duója, vagy Sub Focus. 

A magyar nevekhez csatlakozik a Szabó Balázs Bandája, Rúzsa Magdi, a The Biebers, a 30Y, a Mary PopKids, a Bëlga, a Hősök, az Animal Cannibals és Metzker Viki.

A hazai rock szekcióban a Tankcsapda, a Leander Kills és a Depresszió áll színpadra, a Paddy and the Rats, az Anna and the Barbies, a Fatal Error, a Fish!, a Dorothy, a Useme és a Supernem mellett.

Az EFOTT újra a Velencei-tó partján lesz megrendezve július 10. és 16. között. További infókat ide kattintva értek el.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás