promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jamie Foxx bevállalta Spawn szerepét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Így van, Spawn (Al Simmons), „Az Ivadék” karaktere ugyanis az Image Comicshoz tartozik, ami az Egyesült Államok harmadik legnagyobb képregénykiadója.

A szereplőt Todd McFarlane álmodta meg, aki tavaly nyáron be is jelentette, hogy McFarlane Films megállapodást kötött a Blumhouse Productionsszel, így biztosan meg fogják csinálni az új Spawn mozit.

Todd már a forgatókönyvbe is úgy kezdett bele, hogy Foxxot akarja felkérni a főszerepre, vagyis gyakorlatilag rá írta az egészet. „Bele tudja magát élni ebbe az egészbe, és a tekintetével vagy a testbeszédével is többet tud mondani, mint amit én le tudnék írni. Erre nagy szükség van ebben a filmben” - nyilatkozta a Deadline-nak a készítő.

Foxxnak tehát nem kell majd túl sokat beszélnie, és a színész saját kisugárzásával akarják majd félelmetessé tenni a karaktert.

A mostani Spawn nem tipikus látványfilm lesz, hanem a horrorisztikus világra alapoznak majd. Ezt mutatja a költségvetés is, mivel körülbelül 10-12 millióból akarják leforgatni. Ez mindenesetre nagy felüdülés lenne a több százmilliós blockbusterek után. McFarlane elmondta azt is, hogy John Carpenter vagy Hitchcock gondolkodásmódját akarja követni.

Jómagam már csak azért is várom a filmet, mert nekem az 1997-es változat is tetszett, pedig meglehetősen gagyi. Amúgy Jamie Foxx is nagy Spawn rajongó, ezért is akarta vállalni a főszerepet.

Az akkori sztori így nézett ki: „Igazi gyilkológéppé képezte ki egy titkos szervezet Al Simmonst: a férfi a kormány bérgyilkosa lett. A főnöke, Jason Wynn számára azonban kényelmetlenné válik, ezért elteteti láb alól. Tettei miatt Simmons a pokolra kerül, ahol maga az ördög tesz neki ajánlatot. Megegyeznek, hogyha erejét a gonosz szolgálatába állítja, visszatérhet az élő világába. Simmons így természetfeletti erővel felruházva, a sötét energiákkal teli Spawn képében tér vissza a Földre. Kiderül, hogy a kettős játékot játszó főnöke, Wynn ügynök is lepaktál az ördöggel. Spawn választás elé kerül, a Jó vagy a Rossz ügyet szolgálja.” (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás