promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irány Sopron! – Majkáék éneklik a VOLT Fesztivál himnuszát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést éltek meg eddig. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is” – mondta Lobenwein Norbert főszervező.

Majka mindehhez annyit tett hozzá: „Nagyon szeretjük a VOLT-ot, minden évben úgy intézzük, hogy egy pár napot lent tudjunk maradni a koncertünk előtt vagy után. Sopron gyönyörű hely, általában házat bérlünk a csapattal, ahol napközben kipihenjük magunkat, és még akár futni is el tudok menni a környéken, mielőtt belevetjükmagunkat a fesztivál sűrűjébe. Olyan is előfordult, hogy maszkban buliztam és senki sem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az »Irány Sopron!« című dalt.”

A tavalyi Eurovíziós Dalverseny magyar indulója, Pápai Joci és az ózdi fenegyerek közeli barátok, és olyan közös munkáik voltak már, mint a Nekem ez jár, vagy a Mikor a test örexik.

A fesztiválhimusz szövegét Majka Curtisszel közösen írta, a zenét Vígh Arnold és Vámos András (Nazbeat) szerezte.

A klipet pedig a VOLT állandó vizuálpartnere, a Blind Media készítette, Pallag Péter rendezésében. (TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás