promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen felborul minden a The Walking Deadben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Trónok harca mellett talán a The Walking Dead az, ami óriási hisztériát tud kelteni a rengeteg rajongója miatt. A szériának itthon is masszív tábora van, így biztosan őket is meglepte a hír, hogy főszereplő, a Rick Grimest alakító Andrew Lincoln akarja maga mögött hagyni a zombi apokalipszist.

Már az Entertainment Weekly vagy a Collider is tényként kezeli a hírt, hogy Lincoln a kilencedik évad után szakít a sorozattal. Állítólag semmi konkrét felkérés nincs mögötte, egyszerűen csak belefáradt a dolgokba. Így természetesen felborulna minden, ugyanis a képregény középpontjában is Rick karaktere áll, és az ő történetét meséli el.

Az íróknak fel van adva a lecke: meg merik-e ölni Ricket, vagy csak rejtélyesen eltüntetik, hogy később vissza lehessen hozni. Ebben nagy lesz a kérdőjel, de az egész erősen felpörgetné a 9. évad eseményeit.

Sokan tudták, hogy nem lehet majd végtelenségig húzni a sorozatot. Robert Kirkman is úgy gondolja, lassan pontot kell majd tenni a képregényre, mivel már az összes ötletet ellőtte, amit ellehetett. Persze a szériának még kellene bőven idő, hogy beérje a képregényt, azonban lehet innen jönne a nagy szakítás.

Persze a képregény és a sorozat sok mindenben eltér, de azért az AMC zászlóshajója mindig igyekezett megtartani a vezérfonalat. Itt elég csak arra gondolni, hogy Rick tökös number one helyét Daryl Dixon karaktere venné át, aki nem is szerepel a képregényben, még is a rajongók egyik kedvence lett.

A másik nagy távozó a Maggie-t alakító Lauren Cohan lesz. Ő az új ABC-sorozat, a Whiskey Cavalier főszerepe miatt megy el, vagy lesz kevesebbet látható. Cohan elvileg körülbelül az évad felénél, úgy a 6. rész körül kiszállna. Végleges távozásról lehet nincs szó, de kevesebbet fog tudni forgatni. Látszik, hogy ő is beleunt a TWD világába, mivel prioritást élvezett az új sorozata.

Cohan jövőjéről nem tudni, de van rá sansz, hogy azért véglegesen nem hagyná ott a Walking Deadet. Itt gondolom az is benne lehet a fejében, mivan, ha a Whiskey Cavalier elhasal.

Az viszont kétségtelen, hogy két nagyon erős karaktert veszít a The Walking Dead, és ez fenekestül felforgathat mindent, a Rick féle képregény szálat már egészen biztosan.

Update: Szikivel átbeszéltük a helyzetet, és persze azt a feltételezést a cikkből kihagytuk, hogy lehet pénz szaga is a dolognak. Az egyik főszereplő elhinti: ő bizony kiszáll, a készítők tudják, hogy nélküle nem működne, pont ezért egy valag lóvét ajánlanak a maradásáért. Ez csak egy elmélet, lehet Lincoln már valóban belefáradt Rick karakterébe. Viszont ha jön egy új szerződés, és a színészt meggyőzték, akkor bizony ez lesz a dologban. Nem ez lenne az első alkalom a sorozatvilágban. Amúgy az is kérdés, hogy ebben az esetben Lincoln hova akar még fizetésemelést? A 6. évadban még csak 92 ezer dollárt zsebelt be epizódonként, addig ez a 7. és 8. évadra már 618 ezerre ugrott. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás