promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jeff Goldblum összedob egy jazzalbumot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A légy, Jurassic Park, A függetlenség napja, nehéz lenne felsorolni hány kultikus szerepe volt Goldblumnak, aki úgy tűnik nem csak profi színész, de kiváló zenész is.

Zenei tehetségére akkor figyeltek fel a Decca szakemberei, amikor a színész egy BBC-műsorban zongorán kísérte Gregory Porter jazzénekest, aki Nat King Cole egy dalát, a Mona Lisát adta elő – hozta le a Variety. A Decca amúgy a Universal stúdió klasszikusokkal foglalkozó lemezkiadója.

A 65 éves Goldblumtól nem áll távol a jazz, mivel gyermek kora óta zongorázik, és van egy zenekara is, ami The Mildred Snitzer Orchestra néven fut. Velük gyakran fellép Los Angelesben és a New York-i Café Carlyle-ban.

Amikor éppen nem máshol zenél, heti jazzműsort vezet a Los Angeles-i Rockwell Table and Stage-ben, így tényleg egy új álma válik valóra a saját albummal.

Az albumról további részleteket később tudunk majd meg, de valószínűleg még ebben az évben felveszik. Goldblumot legközelebb a Jurassic World: Bukott birodalom című filmben láthatják a mozinézők, a sorozat új darabja június 8-án debütál. (Torony; MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás