promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyit a PLÁZS és érkezik egy új lemez is Punnany Massiftól
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A PLÁZS Openingen a Punnany koncertje előtt az Ocho Macho és az NB fogja bemelegíteni a közönséget. A csapat ráadásul ebben az évben ünnepli 15. születésnapját, mely kapcsán több meglepetésre is számíthatunk tőlük, például egy új lemezre is.

A hamarosan megjelenő PMXV lemezről Wolfie mesélt: „Tulajdonképpen ez a lemez azért készült el, mert idén ünnepeljük a 15. születésnapunkat és egy csokorba összeszedtük a közönségkedvenc dalokat. Ez nem csupán annyit jelent, hogy leszedtük a régi lemezek polcairól és egy újabb polcra rakva úgy csinálunk, mintha valami új kiadvány lenne, hanem bevonultunk a Super Size Record stúdiójába és egy hónap alatt újrahangszerelve, újraénekelve, rappelve vettük fel ezeket a dalokat. Korábban a rádióban vagy felvételről hallható Punnany-dalok mindegyike produceri munka volt és nem volt bennük annyi élő hangszer, mivel azonban rengeteg olyan ember van, akik már a megalakulás óta járnak a koncertjeinkre és nagyon szeretik a koncertes verziókat, ezért úgy gondoltuk, tartozunk nekik annyival, hogy úgy is felvesszük a dalokat. Ez egy 100%-osan élő produkció.”

A szülinapos zenekar minden nagyobb koncertjére extrán készül és igyekeznek kitalálni valami újdonságot az adott koncertre: „ A nap végén számunkra fontos, hogy se a közönségnek, sem nekünk ne legyen unalmas a koncert, hisz vannak jópáran, akik tavasztól őszig ugyanazzal a műsorral járják az országot.”

A foci szerelmesinek június 14-én nyit a Plázson a Nemzeti Sport VB terasz, ahol egész nyáron lehet követni a VB eseményeit az óriás kivetítőn.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás