promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közeledik Christina Aguilera legújabb albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Christina Aguilera erőteljes, védjegyének számító hanggal és megannyi slágerrel büszkélkedhet. Karrierje alatt több mint 43 millió lemezt adott el. A Billboard Hot 100 listáján öt listavezető dallal rendelkezik, így ő a negyedik olyan női előadó, aki három egymást követő évtizedben (1990-es, 2000-es és 2010-es évek) vezette ezt a listát. Hat Grammy-díjat nyert, beleértve egy Latin Grammy-t. Ő az egyetlen 30 év alatti előadó, aki bekerült a Rolling Stone Magazine Minden idők 100 legjobb énekese listájába.

Egy friss, Billboard-nak adott interjújában Aguilera így nyilatkozott a duettről, és hogy miért pont Demi Lovato-t választotta maga mellé: „Megfordult a fejünkben néhány női előadó neve. Egy erőteljes énekesnőre volt szükségem, és ő túl is szárnyalta az elvárásaimat. Majdnem sírtam, mikor először meghallottam a kész felvételt.”

A megjelenést megelőzően mindkét díva a dal egyik versszakának felfedésével és gyermekkori képeikkel alapozták meg a hangulatot. A képek egyfajta emlékeztetőül szolgáltak arra, hogy annak idején Christina és Demi is kislányként csöppent bele a zeneipar és a showbiznisz világába, ami a táptalaja az irreleváns elvárásoknak és az önértékelési zavaroknak. A szerzemény tehát amellett, hogy a mostani kor fiatal lányait és nőit szólítja meg, egyúttal egy óda saját, belső, gyermeki énjükhöz is.

“Little girls, listen closely. ‘Cause no one told me, but you deserve to know that in this world you are not beholden. You do not owe them your body and your soul."

Christina hatodik stúdióalbuma, a Liberation június 15-én jelenik majd meg. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett. Az anyag produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és Lovato mellett olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint Keida és Shenseea. Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

A napokban Christina bejelentette, hogy 10 év kihagyás után ősszel észak-amerikai turnéra indul, ami szeptember 25-én startol  és összesen 22 várost érint majd. A körút olyan bensőséges koncerthelyszíneket érint majd, mint a New York-i Radio City Music Hall, a The Chicago Theatre, és felrázza majd többek között Boston, Oakland, Denver, Los Angeles és Las Vegas lakosságát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás