promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brains - Where We From
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A srácok úgy érezték, itt az ideje egy dalnak, ami ismét angolul szólal meg és kicsit visszakanyarodnak vele a korai Brains-gyökerekhez, mielőtt hasonlóan nagy lendülettel rárúgják az ajtót a 2018-as fesztiválszezonra - kezdve a június 1-jei Budapest Parkos estével, mely a februári dupla teltházas Akvárium Klubos koncertek óta az első fellépésük lesz idén a fővárosban.

"A dal egy visszaemlékezés az elmúlt mozgalmas éveinkre, emlékezetes fellépésekre és súlyos koncert utáni elhajlásokra, illetve megjelennek benne olyan arcok, akik a kezdetekkor inspiráltak minket mind barátilag, mind zeneileg. Mint minden zenekar, mi is változunk az évek során, de a kezdeti éveinket, a zenei alapokat soha nem feledjük el, nem tagadjuk meg. Ehhez a mondanivalóhoz mindenképpen egy keményebb hangzást képzeltünk el, amire Columbo és MC Zeek sem igazán szalonnyelven szalad végig a zenekar közelmúltján.” - mesélték a srácok a szám születéséről.

"A klip látványvilága egy tudatosan erős párhuzam az élő BRAINS fellépésekkel, ahol nem titkolt szándékunk a lehető legjobban legyalulni a közönséget a koncert végéig. A kultikussá vált régi felvételekkel kevert animált állóképeken látható zenészek/művészek csak néhányak azok közül, akiknek köszönetet szeretnénk nyilvánítani."

A klip visszatekint a zenekar életére, miközben tiszteleg az összes zenész előtt is, akikkel az évek során együtt dolgoztak, inspirálták őket. Feltűnnek többek között olyan hazai kollégák, mint KRSa és a PASO, DJ Palotai vagy JumoDaddy, illetve a zenekar Dunakanyar-beli gyökereire utalva efZámbó István, de a külföldi szekciót sem felejtették el, hiszen egy-egy kocka erejéig Sian Evans (Kosheen), Dynamite MC és a néhai Tenor FLY is látható a videóban.

A Budapest Parkban nagyzenekaros felállással - fúvósok, vokalisták - láthatjuk a csapatot, akik a szokásosnál is monumentálisabb látvánnyal készülnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás