promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem lehet kinyírni a Mission: Impossible franchiset
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Cruise közismert arról, hogy nem alkalmaz dublőrt filmjei forgatásakor. Egyszer el is törte a bokáját az egyik ugráskor, de még így is befejezte a jelenetet. A színész be akarta bizonyítani, hogy még mindig számolni kell vele, és volt olyan, hogy 106-szor ugrott ki egy repülőből, csak hogy Christopher McQuarrie rendezőnek meglegyen a jelenet, amit akart.

A filmbe amúgy jó kis szereplőgárdát szedtek össze, itt van Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett és Alec Baldwin is.

A mostani előzetesbe megpróbálták beszuszakolni az összes látványos akciót. Gyakorlatilag csak kapkodjuk a fejünket, mi mindennel kell számolnunk majd látványos jelenetek terén. A Mission: Impossible franchise tartja a szintet, és tényleg azt fogja adni, amire a nézők vágynak: klasszikus akció, amihez nem kellenek szuperhősök, csak Ethan Hunt karaktere.

Cruise gyakorlatilag átlépte a fizikai határokat, és ezt a Mission: Impossible – Utóhatásban be is bizonyítja. A színész július 3-án lesz 56 éves, és ne vegyünk rá mérget, hogy nem lesz hetedik része a sorozatnak.

Augusztus 2-án tesztelhetjük a hatodik felvonást a hazai mozikban, addig viszont itt van a mindent kielégítő előzetes. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás