promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorsorozat érkezik a Netflixre
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az online műsorszolgáltató a Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight címet adta a projektnek. A del Toro gondozásában készülő filmek "egyaránt kifinomultak és horrorisztikusak lesznek".

A mexikói filmest a sorozat alkotójaként és executive producereként tüntetik fel, ugyanakkor a széria több forgatókönyvét is ő jegyzi és egyes darabokat meg is rendez majd. Egyelőre sem az epizódok számát, sem a bemutatók dátumát nem közölte még a Netflix.

Del Toro A víz érintése című, idén több Oscar-díjjal jutalmazott filmjének producere, J. Miles Dale szintén executive producerként jegyzi a szériát, akárcsak Gary Ungar, aki az Exile Entertainment produkciós cégtől érkezik.

A rendező nagyot fogott A víz érintésével, és igen csak megdobta a karrierjét: a filmet tizenhárom kategóriában jelölték Oscarra, amelyből elnyerte a legjobb rendező, a legjobb film, zene és látványtervezés díját.

Del Toro anno a Trollvadászok című animációs sorozattal debütált a Netflixnél. A sorozat harmadik évada május 25-én indul. A rendezőnek a 10 After Midnight lesz az első játékfilm-sorozata a műsorszórón. A széria a Netflix első horror-antológiasorozataként készül el. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás