promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem jött haza üres kézzel az AWS az Eurovízióról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A modern metált játszó csapat szombaton a 21. helyen végzett a verseny lisszaboni döntőjében Viszlát nyár című dalával, emellett megkapta a legjobb speciális effektekért járó díjat, tehát a nagyon hátsó helyezést kompenzálva van vigasz is. De persze nem ez a legfontosabb, hanem amit a dalfesztivál nyújtani tud: nagyobb ismertség, és fellépési lehetőségek.

„Hihetetlen élmény volt a szereplés, egy ekkora színpadon játszani egy ilyen profi stábbal. Lehetőségünk sem volt izgulni, annyiszor elpróbáltuk a produkciót. Számunkra már a döntőbe jutás nagy eredmény volt" - fogalmazott a frontember.

Brucker Bence gitáros arról beszélt, hogy a dalversenyhez kapcsolódó közösség és a sajtó is szerette őket. Megjegyezte, köszönettel tartoznak a Wacken Open Airnek, a világ egyik legnagyobb metálfesztiváljának, amelynek szervezői honlapjukon az AWS-re szavazásra bíztatták az embereket, másrészt meg is hívták őket az idei rendezvényre fellépni, és egy máltai fesztivál szervezői is megkeresték már őket.

Mint elhangzott, az eurovíziós szereplésnek köszönhetően várhatóan más meghívásokat is fognak kapni különböző nemzetközi rock- és metálfesztiválokra.

Az AWS május 25-én a Budapest Parkban ad koncertet a szintén metálzenét játszó Apey & the Pea-vel, amely pénteken megnyerte a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutató versenyét, a Nagy-Szín-Pad!-ot. (MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás