promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legyőzhetetlen az új Bosszúállók
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az észak-amerikai mozikban a Végtelen háború ezen a héten 62 millióval tömte meg a stúdió zsebeit. Jelenleg világszinten 1,6 milliárdnál jár a film, és nemsokára megelőzi a Jurrasic Worldöt, ami a negyedik helyen áll a legtöbb bevételt hozó mozik listáján.

A szakértők szerint a Végtelen háború be fog lépni a 2 milliárdosok klubjába, amibe eddig csak 3 film tudott bekerülni: Titanic, Avatar, Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő.

A Bosszúállók bevételét egyértelműen a kínai piac dobta meg ennyire, mivel ott még csak most mutatták be az alkotást. Az első hétvégén rögtön 200 milliót kapart össze ott.

A második helyre amúgy Melissa McCarthy vígjátéka, A Partiállat került 18,5 milliós bevétellel, a bronzérmet pedig a Breaking In nevezetű thriller tudhatja magáénak, 16,5 millióval.

Cikkünket most kivételesen nem a Bosszúállók előzetesével zárjuk, mert azt már látta mindenki elégszer, inkább megmutatjuk, hogyan sorolják be a rajongók a Végtelen háború karaktereit erősségi sorrendben legkisebbtől a legnagyobbig. Természetesen lehet vele vitatkozni, a legtöbb kommentelő meg is tette YouTube-on, de amúgy valóban klassz és jól kidolgozott listáról beszélünk. Most már csak arra kell tippelni, lesz-e kétmilliárdos bevétel. Szerintünk igen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás