promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme az Irie Maffia és Marsalkó Dávid közös dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„A Hajnali kör ötlete a nyári Budapest Parkos koncertünk után született meg, amikor kissé a tervezettnél is hosszabbra nyúlt a levezető buli. Ilyenkor általában a backstage-ben vagy a többi helyszínen jó hangulatú szakmai, baráti, rajongói körök, azaz alkalmi klikkek alakulnak ki. A piakörökről nem is beszélve…” – mesélte a dal születéséről Jumodaddy.

A dallamos, fülbemászó, igencsak slágergyanús számban ráadásul az ország legjobb énekesei és MC-i mellett egy igazán kurrens közreműködő is hallható - a nemrégiben teltházas arénaturnét záró Halott Pénz atyja és frontembere, Marsalkó Dávid hozza a második verse rímeit.

„Dávid jó barátunk és rengeteg helyen léptünk már fel együtt, és már jó ideje szerettünk volna közös dalt készíteni. Miután megmutattuk neki a Hajnali kör vázlatát, rögtön beleszeretett, így hamarosan fel is vettük a részét, ami azért is nagyon különleges, mert ebben a dalban a ritkábban hallható, éneklősebb oldalát mutatja meg.” – mesélt a közös munkáról Columbo.

A Hajnali kör tehát egy friss szerzemény, ami garantáltan instant dallamtapadást okoz. A dalt a közönség egyébként élőben először az Irie Maffia május 10-i koncertjén hallhatta a Budapest Parkban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás