promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a The Predator előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az igazi klasszikus természetesen mindenkinek az Arnold Schwarzenegger féle 1987-es Predator film. Igazi meglepetés, hogy Shane Black rendezi, aki a Svarci félében Hawkinst játszotta. Rendezőként olyan filmek köthetők a nevéhez, mint a Vasember 3, a Durr, durr és csók, vagy a 2016 egyik legjobb akció-vígjátéka a Rendes fickók.

A film az első két rész után játszódik, szóval még az Antal Nimród rendezte Predators előtt, és rengeteget megtudunk majd róla a földönkívüli ragadozókról. Persze a masszív fanoknak ez már nem biztos, hogy sok újat fog mondani, főleg akik a könyvektől kezdve a számítógépes játékon át mindenre vevők voltak, de egyedi lesz, az már egyszer biztos.

Black Predator filmje érdekesen kezdődik: egy fiú megkapja postán a Predatorok kütyüjét, amivel irányítani is lehet az űrhajójukat. A történetből valószínűleg ki fog derülni, hogy miért pont oda kerül a csomag. A Jacob Tremblay által alakított fiú elkezd játszani a ketyerével, és nem is tudja, hogy közben lehozza a Predatorok űrhajóját a Földre.

Nos, innentől már el lehet képzelni mi fog történni. Jelenleg úgy néz ki, hogy a The Predator 2018. szeptember 20-án, egy héttel az amerikai premier után debütál nálunk. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás