promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mike Tysont már 13 évesen felfedezték
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A szereposztást már nyilvánosságra hozták, de azt még nem tudni ki játssza majd a fiatal Tysont. A filmet a Homeland-sorozat rendezőként debütáló színésze, Rupert Friend forgatja. A Cornerman a 80-as évek New Yorkjában játszódik, amikor a bokszlegendákat edző Cus D'Amato (Willis) felfedezi a 13 éves Tysont.

„A történet két fergeteges tehetség egymás iránti mély szeretetéről szól, mindketten elég bátrak ahhoz, hogy megosszák egymással félelmeiket és ezzel egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást - fogalmazott közleményében a rendező. Hozzátette: filmje arról is szól, hogy küzdeni kell azért, amiben hiszünk, és felveti annak kérdését, hogy valójában mit is jelent az erő.

Mike Tyson volt 20 évesen a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki valaha világbajnokságot nyert. Versenyzői pályafutása 1985-től 2005-ig tartott. Közben 1992-ben három évig börtönben ült, miután szexuális erőszak miatt elítélték. Tyson tagadta a vádat. A börtönben áttért az iszlám hitre.

A nehézsúlyú profi bajnokról 1995-ben Uli Edel forgatott tévéfilmet, amelyet Acélököl - Tyson címmel mutattak be. Életéről rengeteg dokumentumfilm készült, a Cornermant pedig ősszel kezdik majd el forgatni. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás