promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a harmadik Sherlock Holmes film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Robert Downey Jr. ismét a híres nyomozót játssza az Arthur Conan Doyle regényei nyomán forgatott filmben. Watson szerepében pedig Jude Law tér vissza a filmvászonra – jelentette be a Warner Bros.

A Sherlock Holmes Guy Ritchie rendezésében 2009-ben aratott nagy sikert. Folytatása, a Sherlock Holmes - Árnyjáték, amit ugyancsak Ritchie forgatott, 2011-ben került a mozikba. A két akciódús krimire együtt világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. Üde színfoltja volt ez az amúgy képregényhősöktől hemzsegő blockbuster parádénak.

A harmadik epizód régóta várat magára, azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy ki fogja rendezni, de van rá sansz, hogy Guy Ritchie bevállalja a harmadik részt is. A forgatókönyvet Chris Brancato írta, a producerek Susan Downey, Joel Silver és Lionel Wigram.

A Sherlock Holmes 3. forgalmazását az észak-amerikai mozikban december 25-én kezdik, egy héttel James Cameron Avatar 2. című filmjének bemutatkozása után - értesült a Variety.com. Utóbbival nem igen lenne érdemes versenybe szállni. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás