promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ferry Corsten zseniális zenét rakott össze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mondhatni, hogy Ferry Corsten némiképp mindig a trance stílusán belül maradt, de ott vitorlázgatott bőven A-tól Z-ig, és mindenféle alműfajba belekóstolt az évek során. A most 44 éves holland producer 6 stúdióalbumot tudhat maga mögött, és itt a System F-es múltját még nem is említettük, vagy a Gouryella projektjét, amit anno Tiestoval indítottak el.

A legutóbbi történetmesélős Blueprint album telitalálat volt a trance rajongók körében, és remélték, hogy Ferry ezen a vágányon fog maradni. A legújabb albumra valószínűleg még várni kell, de Ferry készített egy olyan remekművet, amit jó ideig nehéz lesz lepipálni.

A Safe With Me című szám DIM3NSION közreműködésével készült, aki jelenleg Ferry kiadójánál, a Flashover Recordingsnál bontogatja a szárnyait. Nem is csoda, elég csak meghallgatni az Agarimo című dalát, amit gyakorlatilag Corsten is írhatott volna fénykorában, annyira azonos a stílus.

A dal léleksimogató, már-már tökéletes trance szimfónia. Ehhez persze kell egy olyan vokál, amitől már az elején kiráz minket a hideg, ezt pedig Cara Melíntől kapjuk meg. Gyönyörű hangja valóban teljes egészet ad, és körülölel mindent, minket is. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás