promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeállt Lost Frequencies és James Blunt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az addiktív gitárhangzás és dallamvilág, illetve a megkapó James Blunt-féle ének tökéletes összhatásának gyümölcseként könnyed, dinamikus, együtt dúdolós melódia bontakozik ki a fülünkben.

A dal egy extra kedves és empatikus videóklipet is kapott, amit abban az iskolában forgattak, ahol – akárcsak a kisfilm főszereplője – maga Lost Frequencies is megtapasztalta a serdülőkor keserédes nehézségeit és legédesebb örömeit.

A szerzemény azután nyerte el mai formáját, hogy Blunt a stúdióban Steve Mac (Ed Sheeran Shape Of You című slágerének társszerzője és producere) és Ammar Malik (a Maroon 5 Moves Like Jagger c. dalának társszerzője) társaságában dalírásba kezdett, melynek eredményeként megszületett a Hey, Melody c. nóta. „Nem igazán illett az albumomra,” mesélte James Blunt a Billboardnak, „de megszerettem, ezért mikor Lost Frequencies felhozta, hogy dolgozhatnánk együtt, nagyon megörültem. Nagy rajongója vagyok a munkásságának és nagyon szerettem volna, ha testet ölt ez a dal. Beletette a mágiáját és csodás nyári slágert kanyarított belőle.”

„Mindig is James Blunt-rajongó voltam, ezért mikor felkért, hogy készítsek remixet az egyik dalából és elkezdtünk beszélgetni, azt javasoltam, hogy remix helyett szuper lenne összerakni egy eredeti, közös szerzeményt. Ekkor küldte el James a Melody demó verzióját és én azon nyomban elkezdtem dolgozni rajta.” – nyilatkozta Lost Frequencies, aka Felix De Laet. „Többféle változatot is készítettem és mindig megmutattam őket az egész csapatnak, hogy véleményezzék, egészen az utolsó verzióig,  amit mindenki imádott! Ez egy meglehetősen gyors folyamat volt, tekintve, hogy mindketten sokat utaztunk és sok más projektet vittünk. Szuper boldog vagyok, hogy találtunk egy olyan verziót, amiben mindkettőnk világa tökéletes egyensúlyba került.” Most pedig jöjjön a muszika, ami a Crazy után biztosan sokat fog pörögni a magyar rádiókban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás