promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berendelték a Westworld harmadik évadát
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Erre a szerepre már régóta a Westworldöt szánták, mivel biztosak voltak abban, hogy a szériának sikere lesz. A western robot sci-fi tavaly 13,2 milliós átlagnézettséget hozott az HBO-nak, ami nagyon jó adat. Ugyebár nem rég indult a második évad, aminek nyitóepizódját több mint kétmillióan nézték.

Mivel még nagyon a második szezon elején járunk, meglátjuk merre halad majd a történet. A másik kérdés az, hogy ha az HBO tényleg a Trónok harca utódjának szánja a sorozatot, akkor belefér-e az, hogy Jonathan Nolan és csapata nem fogja tudni tartani a tévés ütemtervet. Itt lásd a második évadra is másfél évet kellett várni.

Ennek van előnye, és hátránya is. A hátránya egyértelműen az, hogy a nézők fokozatosan el tudják veszíteni az érdeklődést, ha nagyon sokat kell várniuk, bár ez a Westwolrdnél fokozottan nem igaz. Viszont egy élsorozatnál nem szabadna túl sokat váratni a nézőket, és ezt az HBO is tudja.

Az előny természetesen, hogy mindig olyan forgatókönyvet kapunk, amitől garantáltan tátva marad a szánk. Talán jobb lenne a minőséget tartani, és nem a határidőkön agyalni. Reméljük ebbe a csatorna sem fog nagyon beleszólni, de láthatólag szabad kezet adtak a csapatnak.

„Rendkívüli öröm a kivételesen tehetséges Jonathan Nolannel és Lisa Joyjal dolgozni, csakúgy, mint a kiemelkedő tehetségű stábbal. Az ihletett történetmeséléstől a hihetetlen látványig, alig várjuk, hogy lássuk, hová visz el minket a következő fejezet. – mondta Casey Bloys, az HBO programming vezetője. Hát, ezzel szerintünk nincs egyedül. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás