promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb dalt adott ki a The Chainsmokers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Somebody előtt nem sokkal, április 2-án jelent meg a The Chainsmokers - Everybody Hates Me című dala frappáns videóklip-köntösbe csomagolva, illetve megújult küldetésük részeként érkezett év elején a You Owe Me és a Sick Boy is. A szerzemények külön kislemezekként és a formálódó új album részeként is megjelentek és továbbiak is érkeznek majd - végül pedig december környékén egy 12 dalos kiadványban adódnak össze.

A srácokért a május 20-án megrendezésre kerülő Billboard Music Awards apropóján is lehet izgulni, összesen 6 kategóriában jelölték őket, ami nem kis teljesítmény. Versenybe szállnak a legjobb dance/elektronikus zenei előadó, a legjobb duó/csapat, a legjobb dance/elektronikus zenei album, a legnépszerűbb rádiós dal, a legjobb együttműködés és a legjobb dance/elektronikus zenei dal mezőnyében is.

A duó idén is folytatja világkörüli útját, mely során júliusban nálunk is fellépnek a Balaton Soundon. Persze jártak már Magyarországon nem is olyan régen, tavaly a Szigeten lehetett velük találkozni.

Most viszont jöjjön a Somebody, amihez egy egyedi, animált videót is kapunk, ami Molly Crabapple műve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás