promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan hol folytatódik a The Walking Dead
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar FOX legerősebb terméke egyértelműen a The Walking Dead volt, de mint tudjuk, ezt az anyacsatornától, az AMC-től vásárolták meg. Anno azt írtuk, hogy a sorozat visszatérhet az AMC-re, de a nemzetközi jogok továbbra is a FOX-nál vannak, ők meg a RTL Spike-nak passzolják le őket, ami a Viacom csoporthoz tartozik.

A Spike valószínűleg fogja tartani a hagyományt és az amerikai premierrel egy időben fogja majd kezdeni a széria 9. évadát. Ez indokolt is a népszerűsége miatt, főleg hogy a masszív rajongók ha nem kapják meg szinte azonnal, akkor inkább letöltik a netről.

Megünnepelve, hogy a Spikehoz került a világ egyik legnépszerűbb sorozata, ezt egy nagy maratonnal ünneplik meg, és május 21-től elkezdik leadni az elejétől, minden hétköznap 2 részt kapunk a 9. évad nyitányáig.

A FOX 2018. április 30-ig lesz elérhető nálunk. A célt, ami kitűztek megcsinálták, és leadták a Walking Dead nyolcadik évadának második felét. Akinek hiánya lenne, annak tényleg az AMC-re kell kapcsolnia, mivel már pörög a Fear The Walking Dead új évada, amiben már Morgan is szerepel. (C:C; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás