promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avicii öngyilkosságáról beszél a sajtó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nehéz ezt eldönteni jelenleg, mivel a család ködösen fogalmaz, de azért lehet olvasni a sorok között. Eddig ugyebár annyit lehetett tudni, hogy Tim Bergling 28 évesen az Arab-félsziget délkeleti peremén fekvő Omán fővárosában, Maszkatban hunyt el, ahol nyaralását töltötte.

Itt annyit hoztak nyilvánosságra, hogy két orvos szakértői vizsgálat is volt, ami nem mutatott ki idegenkezűséget. A család és a menedzsment sem adott ki több nyilatkozatot, a mai napig.

Itt leírják, hogy a művész sokat küzdött a gondolataival az értelemről, életről és boldogságról. Egyszerűen nem bírta tovább és békére akart lelni.

Aviciit törékeny és érzékeny lelkű zenésznek nevezi a család, aki nagyon sok kérdésre kereste a választ. Hiába szerette a rajongóit, nem bírta a reflektorfényt. „Tim nem illett abba a zeneipari, üzleti gépezetbe, amelyben végül találta magát.”

Tim Bergling a világ legjobban kereső DJ-je volt, de az éjszakai élet kifogott rajta, és a felmerülő alkoholproblémái is. Akut hasnyálmirigy-gyulladása volt, illetve 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét is, így 2 év múlva a visszavonulás mellett döntött. A család most leírta azt is, hogy a stressz nagyon felemésztette őt. Azért hagyta abba a turnézást, meg akarta találni az egyensúlyt és folytatni a zenélést.

Jelenleg nem jelenthetjük ki, hogy valóban öngyilkosság volt, de rengeteg minden erre mutat. Ha valóban az volt, akkor át kell látnunk is éreznünk, hogy Chester Bennington után Aviciit is felőrölte a depresszió és a világ. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás