promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avicii top 10
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Tim Bergling, művésznevén Avicii, 28 éves korában hunyt el az Arab-félsziget délkeleti peremén fekvő Omán fővárosában, Maszkatban, helyi idő szerint a délutáni órákban, április 20-án. A halálának körülményei még mindig ismeretlenek, de a svéd lemezlovas szóvivője ennél többet nem árult el a közleményben.

A WatchMojo már 2016-ban megcsinálta az Avicii top 10-es listát, mivel a világhírű DJ ekkor vonult vissza. Tim ekkor a pályájának csúcsán járt, de egészségügyi okokra hivatkozva befejezte a karrierjét, még a harmadik nagylemezét sem készítette el, amin gyakorlatilag már dolgozott.

Az életmódja és az alkoholproblémái teljesen felborítottak mindent, és ettől kezdve nem vállalt több fellépést. Ezek után a gyógyulás útjára lépett, de nem lehet tudni, hogy ezek a körülmények okozták-e a halálát.

Most azonban emlékezzünk meg róla méltón, csak a jó dolgokat előtérbe helyezve, a top 10 legjobbnak tartott dalával. Aki még jobban el akar mélyülni a Tim Bergling sztoriban, annak ajánljuk a visszavonulásáról szóló dokumentumfilmet, az Avicii: True Storiest. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás