promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a Senkise és Hiro közös dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A mostanában felkapott, divatmárkákat halmozó trackek előadóinak sorából Alex és Gergő duója sem maradhatott ki. „A dal megszületésekor azt éreztük, hogy ennek a feel good, style-lover miliőnek a koronája csak úgy lehet fényes, ha megkeressük vele Hiro-t, aki azonnal igent mondott a felkérésre. Személyében egy alázatos, profi srácot ismerhettünk meg, aki gyorsan a haverunkká vált.  Nélküle ez az egész nem lenne ilyen.” -  tette hozzá Alex.

A videót idősebb statisztákkal forgatták a "The Writer's Villa"-ban, aminek összhatása egy teljesen abszurd világot tár elénk. Az  otthon lakói a legtermészetesebben vegyülnek el a fiatalok társaságában, a szemfülesek pedig kiszúrhatták, hogy az oldschool TV készüléken a "Nemveszemfel" és a "Jáhá" című klipek pörögnek. "Ez volt az eddigi legemlékezetesebb forgatásunk. Sosem felejtjük el, amikor a szereplőink közül többen is megjegyezték, hogy ez volt idős koruk legvidámabb, legszórakoztatóbb napja."- tudtuk meg az énekestől.

A találgatások és félreértések elkerülése végett, néhány dolgot nem árt tudni a srácokkal kapcsolatban: "Amikor Temboval útjára bocsájtottuk a Senkise történetét, számítottunk a minket érő kritikákra. Meglepő vagy sem, a Senkise nem irodalmi célokkal jött létre. Egyszerűen jól akarjuk magunkat érezni, és szórakoztatni azokat, akik bírják ezt a fajta hangzást, másfelől zenei-stílusbeli iróniát, amit hozunk." – nyilatkozta Alex.

A srácok ezeket emelték ki a videóval kapcsolatban:

- Nem, Alex továbbra sem használ auto-tunet!
- Igen, tényleg ez a szöveg!
- Igen, bírjuk a Kors-t!
- Nem, nem reklám!

A duó jelenleg gőzerővel készül az április 30-ai bemutatkozó koncertjére, amelynek az Akvárium klub ad helyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás