promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeállt Calvin Harris és Dua Lipa
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A megjelenést megelőzően Calvin Harris titokzatos módon hintette el új single-je érkezésének hírét. Új borítóképet állított be közösségi oldalán, mely első ránézésre nem volt túl sokatmondó, ám a rajta elhelyezett QR kódot leolvasva leránthattuk a leplet legújabb dalának részleteiről – megjelent a „Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss” felirat.

A One Kiss Calvin Harris újabb korszakának második gyümölcse lesz a korábban megjelent PARTYNEXTDOOR-ral közös Nuh Ready Nuh Ready után.

A legendássá vált producer, DJ és dalszerző Harris napjainkban a modern dance zene kulcsfigurája, újra és újra világrekordokat dönt listavezető dalaival. Munkássága dúskál a nagyszerű közreműködőkben: Frank Ocean, Pharrell Williams, Rihanna, Katy Perry és Ellie Goulding is dolgozott már vele együtt.

Dua Lipa is a zenei együttműködések királynője: a Miguellel közös Lost in Your Light, a Martin Garrix-szel készített Scared To Be Lonely és a Sean Paullal közös No Lie is sikert sikerre halmoz. Most halljuk ezt a kollaborációt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás