promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akon lesz az egyik kiemelt fellépő a Campuson
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Aliaune Thiam, ismertebb nevén Akon a legsikeresebb előadók közé tartozik. Slágereivel meghódította a világot, eddig olyan gigasztárokkal készített már közös felvételt, mint Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Gwen Stefani, David Guetta, Flo Rida, Whitney Houston vagy Michael Jackson. Az utóbbi években a saját dalok helyett inkább betársult egy-egy projektbe a legfrissebb ebből, a Campus egyik korábbi sztárfellépőjével Bob Sinclair-el közös dala, a "Til The Sun Rise Up.


Idén nyáron a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass előadó Sigma és a Téglás Zoltán vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik.


Bakó Csaba a fesztivál főszervezője elmondta: Akon amikor épp nem zenél, fontos ügyeken dolgozik. Olyan fiatal mérnököket, tudósokat támogat, akik segítségével napenergiával megtermelt elektromossághoz juthatna több mint 600 millió ember Afrikában.

Akon, Sigma, R3hab és az Ignite mellett kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is. A július 18. és 22. között zajló Campuson több mint kétszáz koncertet terveznek.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás