Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az időcsavar rendezője csinálja az új DC filmet

Az időcsavar rendezője csinálja az új DC filmet

Zene, Film & Kultúra

Az időcsavar rendezője csinálja az új DC filmet

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:22
A rendezőnő a DC Comics képregény-kiadónál megjelent Jack Kirby-képregény nyomán készülő, The New Gods (Új Istenek) című filmet forgatja. DuVernay ezt a Twitterén közzétett Kirby-fotóval erősítette meg.

A The New Gods lehet a második szuperhősfilm, amelyet női rendező jegyez. Korábban Patty Jenkins rendező Wonder Woman című produkciója lett nagy kasszasiker, ami többnyire meg is mentette idén a DC-t.

Jenkins, aki jelenleg a film folytatásán dolgozik, az Időcsavar londoni premierjéről küldött elismerő szavakat DuVernaynek.

Az 1970-ben indult The New Gods című képregény az ikerbolygók, New Genesis és Apokolips lakói közötti konfliktust ábrázolja. Tavaly DuVernay az Apokolips női harcosát, Big Bardát nevezte kedvenc szuperhősének. Nagy kihívás lesz ezt a világot megteremteni és jól filmre vinni.

Az Időcsavar című fantáziafilm fő szerepeiben Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Chris Pine látható. A produkciót, mely százmillió dollár feletti költségvetésből készült a Disney stúdióban, a magyar mozik április 12-től játsszák. (MTI)