promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott ByeAlex és Schmidt Gergő legújabb dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A ByeAlex néven is tevékenykedő Márta Alex és Schmidt Gergő duója 2016-ban debütált Senkise néven az „Erdő” című dallal. Második megjelenésként érkezett a „Sose” című modern szerelmes dal, frappáns szöveggel párosítva. Az elektronikus hiphop-RnB mezsgyéjén mozgó Senkise olyan további dalokkal borzolta a kedélyeket, mint az „Egy nem elég!”, a Marge-dzsal közös „Popcorn, vodka, Sprite”, a „Kár volt” vagy a „Benga”.

A „Nemveszemfel” egy olyan életszituációt dolgoz fel, amivel valószínűleg már a legtöbben találkozhattunk. Legyünk őszinték, kivel nem fordult még elő, hogy inkább ignorálta a bejövő hívását? A kifogások tárháza végtelen.

A duó a közelmúltban harangozta be a következő ütős megjelenésüket, amelynek közreműködője Hiro lesz. A mostanában felkapott, divatmárkákat halmozó trackek előadóinak sorából ők sem maradhatnak ki. Az áprilisban megjelenő dal címe „Michael Kors” lesz. A csapat lázasan készül első bemutatkozó koncertjükre, ahol végre élőben is hallhatjuk, hogyan szól a minőségi trap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás