promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a Művészetek Völgye zenei programja
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Oszkó-Jakab Natália a fesztivál programigazgatója elmondta, hogy július 20. és 28. között 28. alkalommal rendezik Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden a fesztivált. A Panivalkova nevű poptrió Ukrajnából látogat el Magyarországra. A Harcsa Veronika Udvarban workshopot tart majd a francia Guillaume Orti szaxofonos és Christine Bertocchi énekes-előadóművész, játszik a mauritiusi jazz-zongorista, Jerry Léonide, a prágai székhelyű soulkvartett, a The High Corporation és az instrumentális techno osztrák képviselője, az ElektroGuzzi.


A fesztiválra látogató Asian Dub Foundation nevű brit együttes zenéjében a hiphop, a dancehall, a punk és a reggae elegyedik. A zenekar 1993-ban alakult, lelkes aktivisták, a zene erejével küzdenek a társadalmi egyenlőségért.


A fesztivál üde színfoltjának ígérkező, 1997-ben alakult DePhazz együttes hangzásvilága soulelemeket ötvöz latin zenével és triphoppal - mondta Oszkó-Jakab Natália. A hazai zenészek közül a Margaret Island, a Csík zenekar és Szabó Balázs bandája lép majd színpadra. (MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás